Haberler

Mersin Milletvekilinden Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kendisini ziyarete gelen AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ı makamında konuk etti. Mersin Milletvekili Hacı Özkan, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmalarında; "Sayın Valimiz, 2010-2014 tarihleri arasında görev yaptığı Mersin Valiliği döneminde çok önemli hizmetlere imza atmış ve Mersinlilerin büyük saygı ve sevgisini kazanmıştır. Kendisi hala unutamadığımız ve hayırla andığımız bir büyüğümüzdür. Bu nedenle ilimize yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı şahsım ve tüm Mersinliler adına teşekkür ediyor, Mersinlilerin sevgi ve selamlarını iletiyorum" dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise Mersin Milletvekili Hacı Özkan'a Ülkemize ve Mersin ilimize yapmış olduğu hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Sayın Milletvekilimiz, Mersin'de görev yaptığım dönemlerde Mersin Lokantacılar, Kebapçılar, Kafeteryacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanlığı görevi yürütmekteydi ve Mersin İlimize çok büyük katkıları bulunmaktaydı. Çözüme dönük bu katkıları ve hizmetleri Milletvekili seçildikten sonra da devam etmektedir. Mersinde görev yaptığım dönemlerde birlikte uyumlu ve güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Mersin'e ve Mersinlilere hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu" ifadelerini kullandı.

Ziyaret daha sonra karşılıklı fikir alışverişinin arından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Özkan Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title