Haberler

Melengiç Kahvesinin Vazgeçilmez Adresi Tahmis Kahvesi

Güncelleme:

Tahmis Kahvesi, 400 yıllık geçmişiyle sakin bir zaman geçirmek ve melengiç kahvesi içmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olmayı sürdürüyor.

Gaziantep'in en eski kahvesi olan tarihi Tahmis Kahvesi, 400 yıllık geçmişiyle sakin bir zaman geçirmek ve melengiç kahvesi içmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olmayı sürdürüyor.

Tarihi Tahmis Kahvesi'ne gelen insanların nostaljik bir zaman geçirdiklerini belirten işletme sahibi Mehmet Ünlü Dağcı, "Tarihi Tahmis Kahvesi, Gaziantep'te turizme katkı sağlıyor. Gelen misafirlerimiz özellikle melengiç kahvesinin tadına bakmak, hafta sonunda müziğini dinlemek ve güzel zaman geçirmek için burayı tercih ediyor. Gaziantep'in kültürünü anlatan kitaplarımızı da okuyorlar. Bu şekilde onlara sunum yapıyoruz. Tarihi Tahmis Kahvesi'ne hem melengiç içmeye, hem de tarih ve kültür kokan bu yerin havasını soluklamaya bekliyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title