Haberler

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne öğrenci ziyareti

Güncelleme:

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'nın eşi Sümeyra Kaya, Şehit Ahmet Benler İlkokulu öğrencileriyle birlikte Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, bakımevinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve hediyelerini bıraktı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sümeyra Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve personele teşekkür etti.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'nın eşi bir grup öğrenci ile Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti, aldıkları hediyeleri bıraktı.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'nın eşi Sümeyra Kaya, Şehit Ahmet Benler İlkokulu öğrencileriyle birlikte Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti. Sümeyra Kaya ve öğrenciler Geçici Bakımevi'ni gezerek merak ettikleri soruları Belediye Veteriner Hekimi Bora Deveci'ye yöneltti. Bakımevi'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Bora Deveci, "Can dostlarımızı burada en iyi şartlarda misafir etmeye çalışıyoruz. Ama onların esas ihtiyacı sıcak ve sevgi dolu bir yuva. Bu nedenle siz küçüklerimizden büyüklerine 'satın alma sahiplen' çağrısı yapmanızı istiyoruz" dedi.

Harçlıklarını biriktirerek hediyeleri de alan öğrenciler ise neşe dolu bir gün geçirdi. Minik bir köpek yavrusunu seven öğrencilerin neşe dolu kahkahaları görülmeye değerdi. Geçici Bakımevi'ndeki çalışmaları takdirle karşıladığını ifade eden Sümeyra Kaya ise Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve personele teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Mehmet Oktay Marmaris Hayvanlar Belediye Yerel Haberler

title