Haberler

Manisalı Muhasebeciler'den Tanrıverdi'ye Ziyaret

Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (Msmmmo) Başkanı Sadık İrier ve Yönetim Kurulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'ye Yeni Görevinden Dolayı Kutlama Ziyaretinde Bulundular.

Manisa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (MSMMMO) Başkanı Sadık İrier ve Yönetim Kurulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'ye yeni görevinden dolayı kutlama ziyaretinde bulundular.

AK Parti Genel Merkezi'nde 1,5 saat süren ziyarette MSMMM Odası Başkanı Sadık İrier, mali tatil nedeniyle Tanrıverdi'ye teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarette Ankara Delegesi Sabahattin Çınar, Salihli Temsilcisi İsmail Aktaş, Soma Temsilcisi Şeref Kavruk da hazır bulundu.

Ziyareti değerlendiren MSMMM Odası Kula Temsilcisi Şerif Kalfa, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'ye bir kutlama ziyaretinde bulunduk. Mali tatil nedeniyle kendisine şükranlarımızı sunduk. Mükelleflerin ve muhasebecilerin zaman zaman karşılaştığı sorunlar ve çözümleri ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Verimli bir toplantı oldu” dedi.

(FMA-ÖA-Mİ-

(FMA-ÖA-Mİ-)

25.10.2007 18:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title