Haberler

Manisa Tso Yönetiminden Yunus Çetin'e Ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatının 168.Yılı Kutlamaları Programı çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'i makamında ziyaret etti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatının 168. Yılı Kutlamaları Programı çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Manisa TSO Meclis Başkanı Tezcan Ödemiş, Manisa TSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet İgan, Hayati Dulman, Çetin Güngür, Gökmen Gökdede, Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, 17. Meslek Komitesi Başkanı Gültekin Aşçı, Manisa TSO Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz katıldılar. Polis Teşkilatının bu mutlu haftasında yanında olmak istediklerini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, "Bizlerin güvenliğini sağlamak için gecesini gündüzüne katan, canlarını ortaya koyan Polis Teşkilatının bu mutlu haftasını kutluyoruz. Oda olarak polis teşkilatının yaptığı özveri çalışmayı her zaman takdirle karşılıyoruz. Manisa'nın

asayiş sorununun en az iller arasında olması Manisa Emniyet Müdürlüğünün bir başarısı olarak görüyor ve teşkilat mensuplarını kutluyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Coşkun Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title