Haberler

Mahkumlar Cezaevi Yönetimine Günde 5.00 Tl.ödüyor

İl Genel Meclisi, mahkum eşlerinin sorunlarını araştırırken, mahkumların cezaevi yönetimine günde 5.00 TL.ödemelerine şaşırdılar.

İl Genel Meclisi, mahkum eşlerinin sorunlarını araştırırken, mahkumların cezaevi yönetimine günde 5.00 TL. ödemelerine şaşırdılar.

Malatya

İl Genel Meclisi haziran dönemi toplantısı İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlığında sürdürüldü.

İl Genel Meclis üyesi

AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan ile Meclis Üyeleri

Mehmet Şireci, Nuri Karadaş, Derviş Demirkol, Ömer Altuntaş ve Veysel Yaşar'ın

Meclis Divanına sunduğu önergede, mahkum eşlerin sorunları, yaşadıkları sıkıntıların araştırılması

istendi. Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyon Başkan Nuri Karadaş başkanlığındaki komisyon üyeleri konuyu araştırarak meclise rapor sundu. Raporda şu tespitlere yer verildi:

"Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyonu olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü'nde mahkum eşleri ile yaptığımız toplantıda mahkum eşlerinin problemleri aşağıda belirtilmiştir.

Cezaevi Müdürlüğü'nce mahkumlarda günde 5 TL. ücret istenmesi, mahkumlarda maddi açıdan çok büyük sıkıntılar oluşmaktadır. Eşlerinin mahkum olmasından dolayı, iş ararken işverenlerin iş konusunda kendilerine sıcak bakmadıkları, mahkum çocukların dış ortama çıktıklarında babalarının mahkum olmalarından dolayı diğer çocuklar tarafından dışlandıkları, Belediyenin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü tarafından mahkum eşlerine verilen yardımın geçim sıkıntısını gideremediği, bazı mahkum eşlerinin küçük çocuklarının olmasından dolayı iş bulsalar bile çocuklarına bakacak kimse olmadığından işe gidemedikleri belirtilmiştir."

Meclis üyelerinin çoğu, Cezaevi Müdürlüğü'nce mahkumlardan

günde 5 TL. ücret istenmesini ilk kez duyduklarını ifade ederek, şaşkınlıklarını dile getirdiler.

(NA)

06.06.2013 12: 59: 32

TSI

NNNN - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Doğan Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title