Haberler

Mahalle Muhtarları Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına Destek Veriyor

Şahinbey Belediyesi'nin Yazıcık Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm çalışmasına 4 mahallenin muhtarı destek verdiklerini bildirdi.

Şahinbey Belediyesi'nin Yazıcık Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm çalışmasına 4 mahallenin muhtarı destek verdiklerini bildirdi.

Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Bekirbey, Boyacı, Bostancı ve Cabi mahalle muhtarları, kentsel dönüşüm çalışmasının bir önce kendi mahallelerinde de uygulamaya konulmasını istediklerini ifade edildi.

Şahinbey Belediyesi tarafından 4 bölgede uygulanan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye'de örnek bir uygulama olduğunu savunan Yazıcık Mahalle Muhtarı Kemal Yıldız, "Sokaklarımız dar, parkımız yok, sosyal tesis yapacak yerimiz yok. Bu nedenlerle Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu mahallemizde kentsel dönüşüm kararı aldı. Biz de mahalle halkı olarak buna destek verdik. Mahallemizde yıkımlar devam ediyor. Yıkımlar tamamlandığında inşallah yeni evlerin temelleri atılacak. Parklarımıza ve sosyal tesislerimize kavuşacağız" dedi.

Diğer mahalle muhtarları da kentsel dönüşüm çalışmalarının şehrin çehresini değiştirdiğini ve bu çalışmanın yaygınlaştırılmasını istediklerini kaydettiler.

Muhabir: Adem Yılmaz

Yayıncı: Mehmet Öztaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Türkiye Yazıcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title