Haberler

Lise Öğrencilerinden Başkan Korkut'a Plaket

Adıyaman’ın Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’a teşekkür plaketi verildi.

Adıyaman'ın Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut'a teşekkür plaketi verildi.

Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dursun Demir ve Sincik Çok Programlı Anadolu Lisesi Osman Bozan, Belediye Başkanı Mehmet Korkut'u makamında ziyaret ederek eğitime verdiği destek için teşekkür plaketi verdi. 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında okulun iç ve dış boyasının yapıldığını hatırlatan öğrenciler, Belediye Başkanı Korkut'a teşekkür etti. Plaket ve ziyaretten memnuniyetini dile getiren Korkut, eğitim hizmetlerini öncelikli hizmet olarak gördüğünü belirtti. Korkut, "Biz okullarımızın her türlü ihtiyacı için koşturuyoruz. Lisemizin bu sene boya ihtiyacını karşıladık, özellikle yol ve kavşak ihtiyacını giderdik, öğrencilerimizin çamurda yürümemesi için yeni bir yol yaptık. İnşallah okulumuzun etrafı için peyzaj çalışması devam edecek, okulumuzu yeşil alana kavuşturacağız. Bu anlamlı ziyaretten dolayı okul müdürlerimize, okul aile birliğine ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Korkut Adıyaman Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title