Haberler

Lefke Avrupa Üniversitesi Heyetinden Başkan Yeloğlu'na Ziyaret

Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Üniversite Yetkilileri, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğluna'nu Ziyaret Etti.

Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve üniversite yetkilileri, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğluna'nu ziyaret etti.

Bir süredir Türkiye'nin birçok ilinde Lefke Avrupa Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve eğitim şartları ile ilgili bilgilendirici programlar sunan Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Eğitim Danışmanı Gazeteci Yazar Sait Gürsoy, çalışmaları kapsamında Antakya'da gerçekleştirilecek program çerçevesinde bir dizi temasta bulundu.

Bu temaslar çerçevesinde Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulunan konuk heyet, projeleri ile ilgili Başkan Yeloğlu'na bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Lefke Avrupa Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği projenin Antakya'da da düzenlenmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, bu konuyla ilgili her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

(OK-AB-Y) 04.06.2008 18:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title