Haberler

Kumluca'da İllerarası Tekvando Müsabakaları Erdi

Antalya'nın Kumluca İlçesinde düzenlenen 4.Geleneksel İllerarası Kumluca Belediye Başkanlığı Tekvando müsabakaları final müsabakaları madalya töreniyle sona erdi.

Antalya'nın Kumluca İlçesinde düzenlenen 4. Geleneksel İllerarası Kumluca Belediye Başkanlığı Tekvando müsabakaları final müsabakaları madalya töreniyle sona erdi.

Kumluca Belediyesi spor salonunda gerçekleştirilen turnuvaya 15 ilde 30 kulüp ve yaklaşık 500 sporcu katıldı. İki gün süren turnuva boyunca sporcular, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde mücadele ettiler.

Kıran kırana müsabakaların yaşandığı turnuva sonunda Antalya İli 23 altın, 22 gümüş ve 25 bronz madalya ile birinci, Konya İli 8 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya ile ikinci, Karaman İli ise 8 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalya ile üçüncü oldu.

Şampiyona sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, başkan yardımcısı Mustafa Songur ve Tekvando İl Temsilcisi Mustafa Avcıoğlu tarafından verildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title