Haberler

Kozlu Belediyespor, Büyükçekmece ile Karşılacak

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor, Büyükçekmece maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor, Büyükçekmece maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kozlu Belediyespor'un antrenörü Bülent Öztürk yaptığı açıklamada, "Bu hafta itibariyle son idmanımızı yapacağız. Cumartesi sabah saat 9.30 gibi İstanbul'a deplasmana gideceğiz. Pazar günüde bizim için önemli olan bir müsabaka oynayacağız Büyükçekmece'yle. Onlarda kendi sahalarında oynayacaklardır. İlla ki kazanmak isteyeceklerdir ama bizim maça önem gösterdiklerini biliyoruz, bizde çünkü bu müsabakaya çok önem gösteriyoruz. İnşallah istediklerimizi sağlayıp oradan puan ya da puanlarla döneceğiz. Ama kesinlikle galibiyet için gideceğiz. Tabi ki yenilmiyorsak da yenilmeyeceğiz. Parolamız bu. Kaybedilmiş bir havamız var. 3 müsabakadan sonra içeride kaybettiğimiz müsabaka vardı. Bayram bize zehir oldu ama bayramdan sonraki izin mağlup olduğumuz için iyi bir toparlanma süreci oldu bizim için. Umuyorum ki bu maçtan istediğimizi alacağız. Cezalı oyuncumuz var Fatih. Rıdvan sakat. Zaten 18-19 kişi vardı. Sakatlık oylunca 17 tane oyuncumuz kaldı. Bir tane genç takımdan oyuncumuz var. Kadromuz bu şekilde devre arasına kadar bu şekilde gideceğiz. Tabi ki bizim her zamanki hedefimiz ilk iki play-offu hedefliyoruz. Bizim için önemli bir viraj Büyükçekmece müsabakası. Bu müsabakadan da galip gelip inşallah ya da puanla dönüp ileride oynayacağımız maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Temennimiz bu şekilde. İyi çalıştık bu hafta. Zaten her hafta iyi çalışıyoruz ama dediğimiz gibi bir konsantrasyon eksikliği yaşayınca maçta sıkıntı yaşıyoruz. Oyunculara bunu aşılamaya çalışıyoruz. Siz iyi oyuncularsınız ama tabi ki bunu istemek önemli. Başarmak inanmanın yarısıdır. Bal ligi çok enteresan bir lig. Bu ligde herkes birbirini yenebilir. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yoktur. Önemli olan havayı yakalamaktır. Futbolda hava işidir. Bizim takımımızda tekrar bunu yakalamak için elinden geleni yapıyor. İnşallah da sevinmiş olarak döneriz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozlu Belediyespor Büyükçekmece İstanbul Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title