Haberler

Korkuteli'nde Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Antalya'nın Korkuteli İlçesinde Coşkulu Törenlerle Kutlandı. Korkuteli Cumhuriyet Meydanında Gerçekleştirilen Kutlamalara Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Antalya’nın Korkuteli ilçesinde coşkulu törenlerle kutlandı. Korkuteli Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen kutlamalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Törene Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Osman Hazır, Belediye başkanı Adnan Uğurlu, Mülki amirler ve vatandaşlar katıldı.

Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, “Cumhuriyeti ayakta tutan yegane kuvvet; milletin kendisidir. Türk milleti, Cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine sımsıkı sarılmıştır. Cumhuriyetin temel hedefi; görevini yerine getiren, haklarını kullanabilen, özgüveni gelişmiş, üretken bireyleri topluma kazandırmak olmuştur. Devlet halkın devletidir, üstün irade ve her türlü yönetim yetkisinin kaynağı millet idaresidir. Büyük Atatürk’ün ortaya koyduğu, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi milletin ve rejimin temelini oluşturmaktadır. Bütün bunların teminatı; Cumhuriyettir” dedi.

Konuşmanın ardından Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan, Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Osman Hazır ve Belediye Başkanı Adnan Uğurlu Öğrencilerin ve Halkın bayramını kutladı.

Cumhuriyet bayramına elinde ve Üzerinde Türk Bayrağı ile gelen “34 Cantuğ 06” Plakalı Çocuk arabası ile gelen Cantuğ bebek tören alanında ilgi odağı oldu.

Törende öğrenciler Halk oyunları Şiirlerin okunması, Sivil ve resmi araçların ile öğrencilerin geçişiyle sona erdi.

(AD-SÇ-Y)

29.10.2007 13:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title