Haberler

Korkuteli Belediye Başkanı Uğurlu'ya Çevre Ödülü

Akdeniz Üniversitesi (Aü) Mühendislik Fakültesi ile Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin Ortaklaşa Düzenlediği "Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2007" Sahiplerini Buldu. İlçenin Yeşil Alan Gereksiniminin Karşılanması Çalışmalarıyla Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu Ödüle Layık Görüldü.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mühendislik Fakültesi ile Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği "Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2007" sahiplerini buldu. İlçenin yeşil alan gereksiniminin karşılanması çalışmalarıyla Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ödüle layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi tarafından bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen "Çevre Hizmet Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Akdeniz Üniversitesi Olbia Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, yaptırdığı Şehitler Parkı ile ilçenin yeşil alan gereksinimini karşıladığı için çevre ödülüne layık görüldü. Ödülü alan Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, "Çevre konusunda sadece bilinçli olmak değil, onu yaşam biçimine çevirmek önemli. Çevrecilik bir moda değil yaşam biçimidir. Her projemizde bunu ön plana çıkartmaya çalıştık. Yaptırdığımız Şehitler Parkı ilçemizin en büyük yeşil alanı. Olanaklarımız ölçüsünde ilçemizin değerlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Bu ödül çalışmalarımızda bizim için itici bir güç olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmanın ardından Korkuteli Belediye Başkanı Uğurlu, ödülünü AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın'dan aldı.

(AD-ŞT-Y) 23.04.2008 09:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title