Haberler

Körfezdeki Çorumlular Vali Mustafa Yaman'ı Uğurları

Balıkesir’in Edremit Körfezindeki Çorumlular Platformu yöneticileri, son kararname ile Mardin’e atanan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ı uğurladı.

Balıkesir'in Edremit Körfezindeki Çorumlular Platformu yöneticileri, son kararname ile Mardin'e atanan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ı uğurladı. Platform Başkanı İsmail Eker'in başkanlığındaki gurup, Vali Yaman'ı makamında ziyaret ederken yeni görevinde başarılar diledi.

Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç ve Ayvalık'ı içine alan bölgedeki Çorumluları bir araya getiren Körfez Çorumlular Platformu üyeleri, hemşerileri olan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ı yalnız bırakmadı. Vali Mustafa Yaman. Körfez Çorumlular Platformunun, Burhaniye ve Edremit Güre'deki toplantılarına katılırken, hemşerilerini sevindirdi. Platform Başkanı İsmail Eker, başkanlığında Selahattin Karasu, Selami Oral ve M.Ali Eraslan'dan oluşan grup Vali Yaman'ı makamında ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Vali Yaman'da hemşerilerine teşekkür etti. Yeni görevinde başarılar dileyen Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, çok özleyeceklerini anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Eker Balıkesir Edremit Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title