Haberler

Kişisel Gelişim Eğitimleri Tamamlandı

Sakarya Üniversitesi Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü’nün, farklı fakülte ve birimlerdeki öğrencilere yönelik düzenlediği “Kişisel Gelişim Eğitimleri” tamamlandı.

Sakarya Üniversitesi Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü'nün, farklı fakülte ve birimlerdeki öğrencilere yönelik düzenlediği "Kişisel Gelişim Eğitimleri" tamamlandı.

2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü'nce, 2015-2016 öğretim yılı güz dönemi kapsamında "İletişim ve Beden Dili" konusunda Uzman Psikolog Neşe Canavar Ünal, "Stres Yönetimi" konusunda Uzman Psikolog Murat Erdem, "Zaman ve Kriz Yönetimi" konularında koordinatörlük çalışanları olan Psikolojik Danışman ve Rehberleri İbrahim Özger ve Tuğba Demir, "Özgüven" konusunda ise Psikolog Ahu Alıcıoğlu, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar. Son olarak da Öğretim Görevlisi Zuhal Erol'un katıldığı "Etkili ve Güzel Konuşma" başlıklı seminerle, Türkçe'nin etkin ve doğru kullanımı konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Ücretsiz olan eğitimler sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Koordinatörlük tarafından düzenlenen ve öğrencilerden gelen talepler, öğretim üyelerinin ve SAÜ Mediko Sosyal Merkezi'nde yer alan psikologların tespitleri dikkate alınarak yapılandırılan eğitimler, 5 hafta boyunca devam etti. SAÜ Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörü Doç. Dr. Yasemin Özdemir, eğitimlere birçok farklı fakülte ve bölümden yoğun katılım gösteren tüm öğrenciler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan konuşmacılara teşekkür etti. Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin bilgi, beceri ve ilgilerinin, küreselleşen çalışma yaşamının ve genel anlamda hayatın değişen koşulları ile uyumlaşmasına katkı sağlamak üzere eğitim ve etkinliklerinin devam edeceğini kaydeden Doç. Dr. Özdemir, "Etkinliklerimizin, öğrencilerimiz kadar mezunlarımızın da kariyer gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla çeşitlendirilmesi ve yaygınlaştırılması planlanmaktadır. Sakarya Üniversitesi öğrencileri ve mezunları, Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü'nün etkinliklerini sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, kariyer danışmanlığı ve psikolojik danışmanlık desteği almak üzere İşletme Fakültesi'ndeki birimi ziyaret edebilirler" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Yasemin Özdemir Murat Erdem Danışman Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title