Haberler

Kırşehir Ülkü Ocakları'ndan Kimsesizlere Şefkat Eli

Başlatılan "Ocaklar Tütsün Projesi" ile her hafta sonu yardıma muhtaç kişiler ziyaret edilerek ihtiyaçları gideriliyor.

Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel, "Ocaklar Tütsün Projesi" ile kimsesiz ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzattıklarını bildirdi.

Güzel, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, proje kapsamında mahallelerde tespit edilen kimsesiz ve yaşlı kişilerin her hafta ziyaret edildiğini ifade etti.

Bu proje ile unutulmaya yüz tutmuş değerlerin de canlandırılmasını hedeflediklerini vurgulayan Güzel, Hazreti Muhammed'in 'düşkünleri, yaşlıları görüp gözetiniz, zira siz ancak düşkünleriniz sayesinde yardım görür ve rızıklanırsınız' sözünü kendilerine rehber edindiklerini dile getirdi.

Güzel, şu bilgileri verdi:

"Yaklaşık bir ay önce başlattığımız program kapsamında pilot bölge olarak Çarşı Mahallesini seçtik. Özellikle bakacak kimsesi olmayan aileleri tercih ediyoruz. Bu vasıtayla üniversite öğrencilerimizle büyüklerimiz arasında daha şuurlu bir birliktelik meydana getiriyoruz. Öğrencilerimizden ve ziyaret edilen büyüklerimizden aldığımız geri bildirimler bizleri çok mutlu etti. Ülkü melekleri ekibimiz ziyaretlerinde hem evin temizlik, bulaşık, ütü gibi ihtiyaçlarını gideriyor hem de hazırladıkları yemeği birlikte yiyerek bir günü onlarla geçiriyor. Yani ocakların tütmesini sağlıyor. Bu bağlamda Kırşehir'de çalınmadık kapı bırakmayacağız. Umarım bu proje şehrimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları için örnek teşkil eder." - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Güzel Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title