Haberler

Kilis'te Coşkuner Rüzgarı

Türk Sanat Müziği’nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner, Kilis’te verdiği konser ayakta alkışlandı.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner, Kilis'te verdiği konser ayakta alkışlandı.

Kilis Belediyesi ramazan etkinlikleri çerçevesinde Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Hüner Coşkuner tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda konser verildi.

Cumhuriyet Meydanında yüzlerce kişinin katıldığı konserde Hüner Coşkuner'e eşlik eden vatandaşlar, sanatçıyı uzun süre alkışladı.

Belediye Başkanı Hasan Kara, konserden önce yaptığı konuşmada, Ramazan etkinliklerinin ilk kez bu kadar yoğun geçtiğini ifade ederek, "Bir çok etkinliğimiz olacak. Şems Sema Grubu'nun "Sema Gösterisi' Popstar Alaturka 1.'si İhsan Güvenç konseri, Dünya Kur'an Okuma Şampiyonu Selman Okumuş'un tilavetinden "Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile etkinlikler tüm coşkusuyla devam edecek" dedi.

Muhteşem geçen geceye Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, belediye meclis üyeleri daire amir ve müdürleri,davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Konserin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüner Coşkuner Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title