Haberler

Kelkit Belediye Başkanı Yılmaz'ın Ziyaretleri

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Dr. Yunus Akbaş ile bir araya geldi.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Devlet Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Dr. Yunus Akbaş ile bir araya geldi.

Akbaş ile bir süre sohbet eden Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, anne babaların sevinçlerine ortak olmak istediklerini belirtti.

Kelkit Devlet Hastanesinde dünyaya gelen bebekler için belediye olarak uygulama başlattıklarını ifade eden Yılmaz, "Uygulama kapsamında yeni doğan bebeklere zıbın takımı hediye edeceğiz. Kelkit ilçesinde yeni doğan bebeklere zıbın takımı hediye etmek gelenektir. Biz de belediye olarak unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Yılmaz, vatandaşların sürekli yanında olduklarını da vurgulayarak, yaptıkları çalışmaların sosyal belediyeciliğin gerekliliği olduğunu kaydetti.

Akbaş ise yapılacak uygulamadan ötürü memnun olduklarını dile getirerek, Kelkit Devlet Hastanesinde yılda ortalama 600 doğumun gerçekleştiği ifade etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz İsmail Ünal Yunus Akbaş Kelkit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title