Haberler

Kaymakamdan Yaşlı Kadına Devlet Şefkati

Göreve Başladığı günden bugüne kadar mahallelerde yaşayan yöre sakinleri ile bir araya gelen ve sorunları yerinde tespit ederek çözüme kavuşturmak amacıyla düzenli olarak ziyaretler gerçekleştiren Selendi Kaymakamı Hakan Güner, ilçeye bağlı Dumanlar Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Mahalle girişinde Muhtar Halis Kızılkaya tarafından karşılanan Kaymakamı Güner daha sonra mahallesinde yaşlı ve tek başına ikamet eden 70 yaşındaki Hatice Kalkan'ı evinde ziyaret etti.

Dumanlar Mahallesini ziyaret eden selendi Kaymakamı Hakan Güner 70 yaşındaki Hatice Güner'i de ziyaret etti. Hatice Güner'in sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Güner'in sıcak ve samimi tavrı yaşlı kadını da mutlu etti. İlk kez karşısında bir kaymakam görmenin mutluluğunu yaşayan Hatice nine, esprili yanıtlarıyla da dikkat çekti. Kaymakam Güner'in 'Kaç Yaşındasın' şeklindeki sorusuna "Doğduğumdan beri yaşıyorum" cevabı veren Hatice Güner herkesin gülümsemesini sağladı. Kaymakam Güner, Hatice nineye yardımcı olunacağını ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirterek, "Gereken yapılacak" dedi.

Köydeki vatandaşların da tek tek sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Güner, Sosyal Devlet anlayışı gereği yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç insanlara yardım eli uzatmanın öncelikli görevleri olduğuna değinerek, "Yaşlılarına saygı göstermeyen toplum, gençlerine de çocuklarına da saygı göstermez, değer vermez. Birgün bizde yaşlanacağız ve o zaman biz de çocuklarımıza, gençlerimize ihtiyaç duyacağız. Şimdi biz genç iken yaşlılarımıza sahip çıkmazsak, çocuklarımız da biz yaşlanınca bize sahip çıkmayacaktır ve toplumumuz böyle bir birine sahip çıkmayan bir insanlar topluluğu haline geldiği zaman vay halimize. İşte böyle kötü bir senaryo ile karşılaşmamak için herkes annesine, babasına, ninelerine, dedelerine sahip çıkmalıdır." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hatice Kalkan Hakan Güner Kızılkaya Selendi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title