Haberler

Kaymakam Öztürk, Güreşen Köyünde İncelemelerde Bulundu

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Güreşen köyünde incelemelerde bulundu.

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Güreşen köyünde incelemelerde bulundu.

Öztürk, İl Genel Meclisi üyeleri Muhammet Çakmak ve Mustafa Kalender, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yerebakan, KÖYDES İlçe Müdürü Selman Ertürk'ün de katıldığı incelemelerde, köy muhtarı Fevzi Ocakçı'dan bilgi aldı.

Öztürk, Güreşen köyünün özellikle yaş çay toplama sezonunda ilçenin en kalabalık nüfusuna sahip köyü olduğunu belirterek, "Heyetimizle bir önceki dönemde yapılan hizmetleri yerinde görme ve inceleme fırsatımız oldu. Bu hizmetlerin devamında köyümüz ve mahalleleri içerisinde yapılması düşünülen duvarlar, yol genişletme, yol betonlaması, yer yer asfalt, menfez gibi çalışmalar konusunda istek ve talepleri aldık. Bu talep ve istekleri projelendirip vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaya çalışacağız" dedi.

Öztürk, Güreşen köyü ve çevresinde kıraç arazi yapısı nedeniyle yer toprak kayması ve göçüklerin meydana geldiğini, bu konuda ilgili birimlerle görüşüp gerekli çalışmaların başlatılacağını sözlerine ekledi. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Şakir Öner Öztürk Mustafa Kalender Muhammet Çakmak Borçka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title