Haberler

Kaymakam Karahan, Masa Tenisi Şampiyonlarını Kabul Etti

Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvası’nda Antalya Şampiyonu olan Korkuteli Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu, Kaymakam Erkan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Antalya Şampiyonu olan Korkuteli Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu, Kaymakam Erkan Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Yazır Fevziye Polat Ortaokulu Müdürü Yasin İleritürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Nihat Duman ile birlikte Kaymakam Erkan Karahan'ı ziyaret eden Durali Demir, Hüseyin Çetinkaya, Muhammet Kırgöz ve Hasan Çadıl'ı makamında kabul eden Kaymakam Erkan Karahan, başarılarından dolayı tebrik etti.

Yazır Fevziye Polat İlköğretim Okulu Küçük Erkek Masa Tenisi Takımı 16 takımın mücadele ettiği Antalya finallerinde Manavgat Özel Başarı Koleji ile birlikte finale kaldı. Finalde Manavgat Özel Başarı Koleji'ni 3-2 yenen Fevziye Polat İlköğretim Okulu Antalya Şampiyonu oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Erkan Karahan Antalya Yazır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title