Haberler

Kaymakam Ferhat Atar, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Ulukışla kaymakamı Ferhat Atar tarafından, Ulukışla’da görev yapan öğretmenlerle iftarda biraraya geldi.

Ulukışla kaymakamı Ferhat Atar tarafından, Ulukışla'da görev yapan öğretmenlerle iftarda biraraya geldi.

Ulukışla Kaymakamlık Lojmanı bahçesinde düzenlenen iftar programına, Kaymakam Ferhat Atar ve eşi Bedia Atar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Üzeyir Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay, Şube Müdürleri Rahmi çalışkan ve Ufuk Bulut, İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Tulgar, siyasi partilerin ilçe başkanları ve Ulukışla'da görev yapan okul ve kurum yöneticileri ile öğretmenler katıldı. Birlikte yenen iftar yemeğinin ardından Kaymakam Ferhat Atar, eğitimcilerle birlikte çay içip sohbet etti. Kaymakam Atar, "Mübarek Ramazan ayının Ulukışla ilçemizde huzur ve mutluluk içerisinde yaşandığına ve kutlandığına şahit oluyoruz Allah'a şükürler olsun. Bugün de bu güzel Ramazan akşamında öğretmen arkadaşlarımızla hem iftar programı yapıp, hem de onlarla hasbihal etmek istedik ve bu amaçla burada toplandık. Uzaklardan, ilçe dışından ve uzak köylerden gelen öğretmenlerimiz var aramızda, hepinizin ayrı ayrı ayaklarınıza sağlık diyorum ve sizlerle birlikte olmaktan büyük kıvanç duyuyorum."dedi.

Öğretmenlerin çok değerli olduğunu söyleyen Kaymakam Atar, "Yaklaşık üç yıldır birlikte çalışıyoruz. Kapımız öğretmen arkadaşlarımıza her zaman açıktır. Onların görüş ve fikirlerinden faydalanmak istiyorum. İnşallah o görüşlerinizi bizden esirgemezsiniz. Yaz tatilinde de olsa kapım her zaman öğretmen arkadaşlarıma açıktır. 2016 ile 2017 eğitim öğretim yılında neler yapabiliriz, akademik başarıyı artırmak yanında ve sosyal, kültürel, sportif aktiviteler çerçevesinde daha iyi neler yapabileceğimizi geniş geniş konuşabiliriz. Ben bugün burada bizimle olduğunuz için tekrar teşekkür ediyor, hepinize iyi akşamlar diliyorum." diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Okyay Ferhat ATAR Ufuk Bulut Ulukışla Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title