Haberler

Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası Kutlandı

Osmaniye’de Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Günü etkinliklerle kutlandı.

Osmaniye'de Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Günü etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Mahmut Ali Kirmitli Ortaokulu öğrencilerinin sunduğu folklor gösterisinin ardından Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla ilk ve orta okullar arasında düzenlenen Kompozisyon, Şiir ve Resim Yarışmaları'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şiir Yarışması'nda dereceye giren 1. Elmas İnce (Remzi Özer YİBO), 2. Burcu Sert (Cebelibereket Ortaokulu), 3. Beyza Damla Özdemir'e (Cevdetiye Ortaokulu) ödüllerini Belediye Başkan Vekili İsmet Bal verdi. Kompozisyon Yarışması'nda dereceye giren 1. Zeynur Belinay Aydın (Mahmut Ali Kirmitli Ortaokulu), 2. Zeynep Küçük (Mehmet Eminler İ.H. Ortaokulu), 3. Hayrunisa Salık'a (Mimar Sinan Ortaokulu) ödüllerini İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz verdi. Resim Yarışması'nda dereceye giren 1. Sema Nur Özer (Cebelibereket Ortaokulu), 2. Sevban Eren Doğru (Merkez İ.H. Ortaokulu), 3. Berkehan Keser'e (Atabey Koleji) ödüllerini ise İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman verdi.

Ayrıca hiç ceza puanı bulunmayan ve trafik kazasına karışmamış ticari taksi sürücüsü Nihat Tıraş'a 'Yılın Taksi Şoförü' ödülünü Osmaniye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kenan Coşkun, yine ceza puanı bulunmayan ve trafik kazasına karışmamış halk otobüsü sürücüsü Harun Mete'ye 'Yılın Şoförü' ödülünü Osmaniye Otobüs ve Minibüscüler Odası Başkanı Bedrettin İşler verdi.

Ödül töreninin ardından protokol mensupları meydanda açılan stantları gezdi. UMKE, AFAD, 112 Acil ve Belediye Arama Kurtarma ekibi stantlarının yanı sıra İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün trafik birimlerinin açtığı stantlar, vatandaşlar tarafından gezildi. Diğer yandan yine meydanda kurulan Emniyet Kemeri Similasyon Aracı ve Alkol Gözlüğü tanıtımı büyük ilgi gördü.

Hafta dolayısıyla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Trafik güvenliği, Güvenli motosiklet kullanımı, Güvenli sürüş teknikleri, Emniyet kemeri kullanımı, Yaya ve Yolcu kuralları ve Genel trafik kuralları" başlıkları altında Cebelibereket Kültür Merkezi ve Suriyeli misafirlerin konakladığı Cevdetiye Konaklama Tesisleri'nde yaklaşık 500 kişiye eğitim verildiği bildirildi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trafik Haftası Mahmut Ali Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title