Haberler

Kağızman'a doğalgaz için ilk kazma vuruldu

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesine doğalgaz sağlayacak hattın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kars'ın Kağızman ilçesine doğalgaz sağlayacak hattın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Selim ilçesindeki BOTAŞ İstasyonu'nda düzenlenen doğalgaz temel atma törenine Kars Valisi ve Belediye Başkanvekili Türker Öksüz, 65. Hükümet'te Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, BOTAŞ yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 95 milyona mal olacak doğalgaz hattının 55 kilometre uzunluğunda olacağı belirtildi.

Törende konuşan Vali ve Belediye Başkanvekili Türker Öksüz, "Kağızman ilçemizin doğalgaza kavuşuyor olması bizim için oldukça memnuniyet vericidir. Devletimizin sağlamış olduğu bu imkanlar ülkemizde olduğu gibi ilimizde de oldukça önemlidir. Kağızman'a hayırlı olsun" dedi.

Milletvekili Ahmet Arslan ise, "Bizim bir avantajımız var. Cumhurbaşkanımız gibi sözünün eri, sözünün arkasında duran ve halka hizmeti Hakk'a hizmet bilen bir liderin arkasında, yanında, ekibinde olmak, biz gerek milletvekilleri, gerek il başkanımız, gerek teşkilatımız bunun mutluluğunu, hazzını her zaman yaşadık, yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür eden Arslan, "Ve yine Cumhur İttifakı olarak her yerde, özellikle ülkemizin geleceği, ülkemizin bekası, ülkemizin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda tereddüt etmeden birlikte yol yürüyoruz ve inşallah halkımıza hizmet etmek konusunda da bu yürüyüşümüzü perçinliyoruz. Rabbim Bahçeli'den de bu vesileyle ekibinden de razı olsun. Hakkı teslim etmek lazım. Burası siyaset yeri değil ama ne yapıyorsanız yapın, birileri ülkenin bekası, ülkenin geleceği, ülkenin istikbali ve istiklali için çalışırken, birileri de çelme takmaya çalışıyorsa bunu da her platformda söylemek lazım. Allah'ın izniyle buradan Kağızman'a doğalgazı taşımış olacağız. Ancak söylediğimiz gibi etüt idi, uygulamasıydı, kamulaştırmasıydı derken bu seneye kaldı. Buranın uygulama projesi şu anki inşaat yapımı, satın alınan borular, hepsini üst üste koyduğunuz zaman yaklaşık 95 milyon, eski parayla 95 trilyon. Bu sadece Kağızman'a kadar hattın götürülmesinin bedelidir. Bir de inşallah kısa süre içerisinde Kağızman'da alt yapı çalışması başlatılacak. KARGAZ'ın süreçleri başlayacak, onun bedeli bunun üstüne gelecek. Tekrar hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dualarla bir koç kesilerek doğalgaz hattının temeli atıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milletvekili Kağızman Kars Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title