Haberler

İznik'ten İznik'e Kardeşlik Köprüsü

Bursa'nın İznik ilçesiyle Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Konuklu köyündeki İznik mezrası arasında kardeşlik köprüsü kuruluyor.

Bursa'nın İznik ilçesiyle Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Konuklu köyündeki İznik mezrası arasında kardeşlik köprüsü kuruluyor.

İznik Gençlik Meclisi tarafından başlatılan kampanyayla Adıyaman'ın İznik mezrasındaki İznik İlkokulu'na yardım yapılacak. İznik Gençlik Meclisi üyesi Eşref Aydın, Besni ilçesine 23 kilometre uzaklıkta bulunan köyde yaklaşık 100 hane ile 60 öğrencinin bulunduğunu söyledi. Kardeşlik projeyle batı ve güneydoğu arasında kardeşlik köprüsü kurmak istediklerini belirten Aydın, "İlk adımı attık. Bütün İzniklilerin ve Bursalıların desteklerini bekliyoruz. Hiç önemsemediğiniz en küçük yardım, bir hayatı değiştirebilir" dedi.

İznik Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yılmaz ise,  "Eski veya paketleri dahi açılmamış her türlü kitabı, ilkokul veya lise öğrencinin ihtiyaç duyabileceği kırtasiye malzemelerini toplamaya başladık. İznik ilçesi ile İznik köyü arasında kardeşlik köprüsü kurulması için herkesin desteğini bekliyoruz. Projelerimizle ilgili detaylara www.iznikgenclikmeclisi.org adlı siteden ulaşılabilir" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Besni İznik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title