Haberler

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 92. Yılı

Düziçi ilçesinde İstiklal Marşı'nın TBMM'de kabulünün 92.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı gerçekleştirildi.

Düziçi ilçesinde İstiklal Marşı'nın TBMM'de kabulünün 92. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı gerçekleştirildi.

Düziçi İstiklal Ortaokulu tarafından Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi Sinama Salonu'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Şiir ve oratoryo gösterisinin sunulduğu etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilerin eserleri okundu.

Programda, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Nevzat Şengök, Düziçi Belediye Başkanı Vekili Mehmet Keskin, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş, Emniyet Müdürü İbrahim Recber, Mal Müdürü Şevket Durman, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Coşkun tarafından verildi.

Muhabir: Mustafa Demirbaş / Tuğba Temir

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Düziçi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title