Haberler

İşitme Engelli Kur'an Kursu Öğrencisi Taçlandırıldı

Erzincan İl Müftülüğü Bahçelievler Mahallesinde İşitme Engelliler için açılan Kur’an Kursu öğrencilerinden Beyhan Keskin, bir aylık bir azimli ve kararlı çalışma sonunda Kur’an-ı Kerim’i okumayı başardı.

Erzincan İl Müftülüğü Bahçelievler Mahallesinde İşitme Engelliler için açılan Kur'an Kursu öğrencilerinden Beyhan Keskin, bir aylık bir azimli ve kararlı çalışma sonunda Kur'an-ı Kerim'i okumayı başardı.

İşitme Engelli Kur'an Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan bir programla Kurs Öğreticisi Feyza Sevinç ve Zeynep Kılıç, başarılı öğrenciyi taltif etmek adına taçlandırarak kendisine bir Kur'an-ı Kerim hediye etti. Program esnasında duygulu anlar yaşandı. Kurs öğreticisi Feyza Sevinç; "Allah'u Teala Bakara Süresi 18. Ayette; "onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık onlar asla (Hakk'a) dönmezler." İlahi beyanından hareketle diyoruz ki, gerçek sağırlar, dilsizler ve körler, hak ve hakikatlere kulaklarını tıkayan, gözlerini kapayanlardır. Fiziksel engelli olmak, hakikati öğrenmeye ve teslim olmaya engel değildir. Burada bunun canlı örnekliğini yaşamış oluyoruz" dedi ve kurs öğreticisi Zeynep Kılıç'ın yaptığı dua ile program sona erdi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynep Kılıç Bahçelievler Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title