Haberler

HDP'li Aday Taşçıer, Bağlar'da Halkla Buluştu

Güncelleme:

Seçim çalışmalarına Bağlar İlçesi'nde devam eden HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı İmam Taşçıer, Körhat ve Alipınar Mahallesi'nde halk ve esnaflarla bir araya geldi.

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, seçim çalışmalarını Bağlar İlçesi'nde sürdürdü. Çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren Taşçıer, Bağlar'ın Körhat ve Alipınar Mahallesi'nde biz dizi ziyaret gerçekleştirdi. Taşçıer'e Bağlar Belediye Eş Başkanları Birsen Kaya Akat, Eşref Güler ile HDP ve BDP ilçe örgütü eş başkanları eşlik etti. Körhat'a Pazar ziyareti gerçekleştiren Taşçıer ve beraberindekiler halk tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Pazar'da esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Taşçıer, HDP'nin seçim projesi ve faaliyetleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Daha sonra sokak aralarında esnaf ziyaretlerine devam eden Taşçıer burada vatandaşlara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Taşçıer, "Erdoğan'ın partisi tekrar iktidar olmayınca seçim sonuçlarını kabul etmediler. Yine seçime gidiyoruz. Bu hırsı yüzünden binlerce insan hayatını kaybetti. Görülmemiş bir zulüm yaşanıyor. Genç insanlarımızı, yaşlıları ve çocukları katlettiler. Mezarlarımızı bile bombaladılar. Biz de artık kan dökülmesin, insanlar ölmesin diyoruz. Bizim bu süreçte yapacağımız tek şey sesimizi partimize vermek" dedi.

Taşçıer ve beraberindekiler seçim çalışmalarını Alipınar Mahallesi'nde esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Birsen Kaya Akat İmam Taşçıer Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

İMC TV İZLİYORUM GERÇEKLERİ GÖRÜYORUM:

GERÇEK, DOĞRU HABERİN ADRESİ İMC TV

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title