Haberler

Germencik Belediyesi'nden spora destek

Güncelleme:

Spora ve sporcuya yönelik önemli adımlar atan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'ten bir destek de Germencikspor'a geldi.

Spora ve sporcuya yönelik önemli adımlar atan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'ten bir destek de Germencik spor'a geldi.

Aydın Süper Amatör Lig'de mücadele eden Germencik spor'a ayni ve nakdi yardım yapılması için çalışma yapan Belediye Başkanı Fuat Öndeş konuyu belediye meclisine taşıdı. Ekim meclisinde görüşülen konu plan ve bütçe komisyon kararının ardından meclise sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Germencik Belediyesi ile Germencik spor arasında imzalanacak protokol çerçevesinde kulübe sportif faaliyetlerinde kullanılması için 150 bin TL ayni ve nakdi yardım yapılacak.

Germencik spor'a mali destek sağlanması için çalışma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş konuyla ilgili şunları kaydetti "Germencik Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyor, bu anlamda bir çok çalışma yapıyoruz. İlçemizin eksikliği olan bir tanesi Ortaklar'da diğeri Germencik'te olmak üzere içerisinde halı sahanın da bulunduğu spor kompleksi inşaatlarımız sürüyor. Bunların yanı sıra malumunuz futbol turnuvaları, bisiklet turu gibi çalışmalarla spor ile ilgili temasımızı sıcak tutuyor, özellikle ilçemizde bulunan spor kulüplerine imkanımız ve gücümüz dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. Germencik'imizin güzide spor kulübü Germencikspor'a da bu anlamda katkıda bulunmak, sporcularımızın sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi için onlara destek olmak için imkanımız dahilinde 150 bin TL ayni ve nakdi yardım yapacağız. Desteğin kulübümüze faydalı olması dileğiyle Germencikspor ve kıymetli yöneticileri ile ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Öndeş Germencik Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title