Haberler

Gümüşhanespor'da Ligde Kalma Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalan Gümüşhanespor'da, kulüp sözcüsü Metin Şeker, futbolcuları, ligde kalmak için verdikleri mücadele dolayısıyla tebrik etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalan Gümüşhanespor'da, kulüp sözcüsü Metin Şeker, futbolcuları, ligde kalmak için verdikleri mücadele dolayısıyla tebrik etti.

Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Futbolcularımız son maçta güzel mücadele ortaya koydular. Ligde kalmamız için 1 puana ihtiyacımız vardı ve bunu da aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Ligi 38 puanla 12. sırada tamamladıklarını anımsatan Şeker, "Gelecek sezon için şimdiden çalışmaya başladık. Önümüzdeki sezon daha başarılı olmak hedefi doğrultusunda çalışacağız. İnanıyorum ki yapacağımız çalışmalarla daha iyi ve başarılı bir takım ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Şeker, takımı son maçında da yalnız bırakmayan taraftara ve desteğini esirgemeyen kırmızı-beyazlı camiaya teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklarelispor Gümüşhanespor Metin Şeker Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title