Haberler

Görev Yeri Değişen Okul Müdürlerine Veda Yemeği

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, ilçede rotasyon nedeniyle görev yerleri değişen okul müdürleri ile yardımcılarına yemek verdi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, ilçede rotasyon nedeniyle görev yerleri değişen okul müdürleri ile yardımcılarına yemek verdi.

Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki programa, Kaymakam Vekili Rahime Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Şube Müdürü Şener Serim, okul müdür ve yardımcıları katıldı.

Fahri Herdem, burada yaptığı konuşmada, Başkan Ahmet Herdem'e teşekkür ederek, Herdem, "Bir yarıyılın daha tamamlanması münasebetiyle sevinçliyiz. Başarıyla, sağlıkla ve sıhhatle tamamladık. Ama içimizde de biraz burukluk var. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımız aramızdan ayrılıp başka okullara gidiyorlar. Bir kısmı kendi isteğiyle bir kısmı da zorunlu rotasyon diye adlandırdığımız mevzuattan dolayı okullarını değiştiriyorlar. Arkadaşlarımıza gittikleri yerlerde başarılar diliyor, buradaki çalışmalar için de hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Vekili Rahime Coşkun da arkada hoş nameler bırakmanın önemli olduğunu belirterek, görev yerleri değişen tüm müdür ve müdür yardımcılarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Ahmet Herdem ise milli eğitim camiası ile birlikte güzel işler yaptıklarını söyledi.

Başkan Herdem, "Okulların arsasının alımında, binasının yapımında, dershanelere öğrenci gönderilmesinde, okullarda açtığınız kurslarda hep birlikte olduk. Bizim bir elimiz taşın altında oldu. Görevlerimiz içerisine girmese de neticede burada eğitilen bizim çocuklarımızdı. Ama öğretmenlerimiz de yöneticilerimiz de bizlerden iki kat daha fedakarca çalıştı. Ben bu anlamda tüm müdürlerimize , yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Buradan ayrılan arkadaşlarımıza da ailesiyle birlikte ömür boyu mutluluk ve başarılar diliyorum" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Herdem Hacılar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title