Haberler

Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi'nden Anlamlı Etkinlik

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.
Sincik ilçe merkezindeki dernek binasında gerçekleşen etkinliğe; Sincik Kaymakamı Bülent...

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Sincik ilçe merkezindeki dernek binasında gerçekleşen etkinliğe; Sincik Kaymakamı Bülent Güven, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve ilçe merkezinde görev yapan öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ziya Azgın, Sincik'te eğitim vermekte olan öğretmenlerin düzenlenen etkinliğe katılımlardan dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Daha sonra konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Meriç ise yeni kurulan derneğin kuruluş aşamasından bahsetti. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Hüseyin Meriç, her ay yapılacak etkinliklerle güzel başarılara birlikte imza atmanın gururunu yaşayacağını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Demir, Sincik'te eğitime aç bir nesil olduğunu, bu zaman içerisinde ellerinden gelen bütün çalışmaları yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini ve bu konuda emek sarf eden, elini taşın altına koymayı esirgemeyen değerli öğretmenlere teşekkür etti.

Kaymakam Bülent Güven, ilçede böyle güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenleyen dernek çalışanlarına teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Güven Adıyaman Sincik Meriç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title