Haberler

Giresun'daki Telefon Hatları Bakıma Alınıyor

Giresun'un Piraziz ve Bulancak İlçelerine Bağlı Bazı Belde ve Köylerin Telefon Hatlarında Bakım Yapılacağından İletişim Kesintisine Gidileceği Bildirildi.

Giresun'un Piraziz ve Bulancak ilçelerine bağlı bazı belde ve köylerin telefon hatlarında bakım yapılacağından iletişim kesintisine gidileceği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Piraziz İlçesi'ne bağlı Bozat Beldesi ile Büyükada Köyü arasında çalışan fiber optik kabloda arıza meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, arızanın giderilmesi için 10 Ağustos Cuma gecesi bakım çalışmalarının yapılacağı ifade edilerek, bu nedenle Bulancak İlçesi'ne bağlı Kovanlık ve Aydınlar Beldeleri ile Piraziz İlçesi'ne bağlı Bozat Beldesi ve buralara bağlı Bayındır, Damudere, İcilli, Hisarkaya, Büyükada ve Cindi Köyleri'nde 00.00 ila 04.00 saatleri arasında iletişim kesintisine gidileceği bildirildi.

(AÇ-ÖS-MU-Y)

08.08.2007 15:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title