Haberler

Germencik Belediyesi Filede Şampiyon Oldu

Germencik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında, rakibini 3-2 yenen Germencik Belediyesi şampiyon oldu.

Germencik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında, rakibini 3-2 yenen Germencik Belediyesi şampiyon oldu.

Germencik Kaymakamlığı Geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Şampiyonu, Germencik kapalı spor salonunda oynanan final maçı ile belli oldu. Finalde 8 maçın 7 sini kazanan Germencik Belediyesinin rakibi Şehit Cafer İlkokulu ve Mursallı Ortaokulu'nun karma takımı oldu. Germencik Belediye voleybol takımı çıktıkları final maçında Şehit Cafer İlkokulu ve Mursallı Ortaokulu karma takımını 3-2 yenerek 2017 yılı Kaymakamlık turnuvası kupasını kazanarak şampiyon oldu.

Maç sonrası Germencik Belediyesi voleybol takımını tebrik eden Kaymakam Ayhan Işık, her takımı ayrı ayrı tebrik ettiğini dile getirirken kupayı da Germencik Belediyesi voleybol takım kaptanına teslim etti.

Germencik Belediyesinde çeşitli birimlerde hizmet veren belediye personeli turnuvada kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Ümmet Akın'a getirerek hediye ettiler. Başkan Akın, "Arkadaşlarımız turnuva üstün bir gayret göstererek çıktıkları müsabakaların 7 sini kazanmışlardır. Bir maçlarını kaybetmelerine rağmen, kaymakamlık kupasını kazanmalarından dolayı mutlu oldum. Ekip olarak arkadaşlarımız omuz omuza verdiklerinde başaramayacakları bir şey olmayacağını gösterdiler. Bütün arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Germencik kaymakamlığı Voleybol turnuvasının 2.si final müsabakasında Germencik Belediyesine yenilen Şehit Cafer İlkokulu ve Mursallı Ortaokulu olurken, 3. ise Çamköy oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Germencik Mursallı Yerel Haberler

title