Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer, "Şunu anladık ki bir partinin tek başına iktidar olması şart. Bu şartları en iyi yerine getiren ve bu şartlara en yakın kriterlere sahip olan parti yine AK Parti" dedi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer, "Şunu anladık ki bir partinin tek başına iktidar olması şart. Bu şartları en iyi yerine getiren ve bu şartlara en yakın kriterlere sahip olan parti yine AK Parti" dedi.

Göçer, seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evlere konuk olarak kadınlarla bir araya geldi.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatan Göçer, "Şunu anladık ki bir partinin tek başına iktidar olması şart. Bu şartları en iyi yerine getiren ve bu şartlara en yakın kriterlere sahip olan parti yine AK Parti. Artık hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Sen, ben, o demeyip bir olup, diri olup, iri olup memleketimize, ülkemize sahip çıkmalıyız" dedi.

Muğla'da kadın seçmen oranının yüzde 51 olduğunu belirten Göçer "Artık Muğla siyasetine kadın eli değsin. Biz  kadınlar derleyici toparlayıcılarız. Siyasette de kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan en iyi şekilde birleştiririz. Yeter ki bize destek olunsun, bir omuz verilsin" diye konuştu.

Göçer, ev ziyaretlerinin ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların projelerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyen Göçer; kendisinin de muhtar kızı olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

"Muhtar demek köyün, mahallenin gözü kulağı, büyüğü, cefa çekeni demektir. Sizler demokrasimizin mihenk taşısınız. Muhtarlar en iyi hizmetkar örneğidir. AK Parti döneminde muhtarlarımıza hak ettikleri maaşları verildi. Köylerimize, mahallelerimize ise her türlü hizmeti götürüyoruz. Ama burada yerel yönetimlere büyük işler düşüyor. Arz-talep meselesi bu. Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz ilçelerimiz gerekli yardımı alıyorlar. Diğer belediyelerimiz de gerekli bütçeyi ve yardımı fazlasıyla alıyor. Ama ne yazık ki bu bütçeler vatandaşa yeterince hizmet olarak geri dönmüyor. Devletten gelen bu bütçeler hizmet yerine siyasete harcanırsa, olan yine benim Muğlalıma oluyor. İnşallah tüm belediyelerimiz en yakın zamanda AK Parti belediyeciliği ile tanışırlar."

Kaynak: AA / Yerel

Elvan Göçer Seydikemer Ak Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title