Haberler

"Gazze Yanıyor, İçimiz Kan Ağlıyor"

Güncelleme:

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği askeri operasyonları sert bir dille kınadı.

İsrail'in vahşice katliam yaptığını ifade eden Güneştekin, "Gazze yanıyor, içimiz kan ağlıyor" dedi.

Yazılı basın açıklaması yaparak Gazze saldırısını kınayan Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, dünyanın Filistin sorununa kör ve sağır rolü oynadığını belirtti. Ayrıca İslam dünyasında yaşanan kaosa da değinen Güneştekin, "Bugün ayrılıklar değil, bütünleşme zamanıdır" dedi.

"İSLAM DÜNYASI BİRBİRİLERİYLE UĞRAŞIRKEN, GAZZE KAN GÖLÜNE DÖNDÜ"

Güneştekin, açıklamasının devamında "Irak'ta, Suriye'de, Filistin'de ve bir çok İslam ülkesinde bu mübarek Ramazan'da kan ve gözyaşı sel olup akmaktadır. İslam dünyası mezhepsel ve ideolojik ayrılıklarla birbirilerine kırdırılmaya çalışılırken, İsrail, mazlum ve mahsum Filistin halkına adeta soykırım uygulamaktadır. Bugün, bu saatte, İslam dünyası en acı ve trajedi dolu demlerini yaşamaktadır. Bir yandan iç karışıklıklar bir yandan da İsrail'in zulmü ayyuka çıkmaktadır. Bu nedenle Yüce Rabbimizde, İslam ümmeti içine birlik, beraberlik, dirlik ve hoşgörü, Filistin halkına özgürlük ve zafer ihsan eylemesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title