Haberler

Gazetecilerden Kaymakam Güner'e Hoşgeldin Ziyareti

Gaziantep'in Nizip İlçe Kaymakamlığı Görevine Başlayan H.yusuf Güner, Kentin Sorunları, Gazeteciler, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Birlikte Çözeceklerini Söyledi.

Gaziantep’in Nizip ilçe kaymakamlığı görevine başlayan H.Yusuf Güner, kentin sorunları, gazeteciler, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çözeceklerini söyledi.

Nizip Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri göreve başlayan Kaymakam H.Yusuf Güner'i ziyaret etti. Nizip'in temel sorunları hakkında Kaymakam Güner'e bilgi veren gazeteciler, yeni görevi için hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Nizip Kaymakamı H.Yusuf Güner, "Her türlü sorunu Nizip halkı ile beraber çözeceğiz, bu noktada basın mensuplarına büyük görevler düşüyor. İnşallah Nizip'te güzel şeyleri hep birlikte yapacağız" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayıla, basın mensuplarının Nizip için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını söyledi. Ziyarete Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan, NRT yönetim kurulu başkanı Osman Alpaslan, Cemiyet yönetim kurulu üyesi Halil Sarıkaya ve gazeteciler katıldı.

(ÖY-ST-Y)

14.11.2007 12:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title