Haberler

Eskişehir'de Osman Efendi Öğrenci Yurdu personeli ihtiyaç sahiplerine Ramazan gıda kolisi dağıtacak

Güncelleme:

Eskişehir'de bulunan Osman Efendi Öğrenci Yurdu personeli, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 100 adet Ramazan gıda kolisi satın aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Osman Efendi Öğrenci Yurdu Müdürü Coşkun Akın ve personelleri, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda ürünü içeren 100 adet Ramazan koli alındı. Koliler, yurtta kalan gönüllü gençler ve personel tarafından önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine ulaştırılacak.

Eskişehir'de bulunan Osman Efendi Öğrenci Yurdu personeli ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 100 adet Ramazan gıda kolisi satın aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Osman Efendi Öğrenci Yurdu Müdürü Coşkun Akın ve personelleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda ürünü içeren 100 adet Ramazan koli alındı. Önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin adreslerine koliler, yurtta kalan gönüllü gençler ve personel tarafından ulaştırılacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Yurtlar Kurumu Osman Efendi Eskişehir Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title