Haberler

Erzurumspor 2.yarıya Araklı Maçıyla Başlayacak

Ligin İlk Yarısında 13 Puanla 6 Sırada Yer Alan Erzurumspor, İkinci Yarıya Evinde Araklıspor ile Karşılaşarak Başlayacak.

Ligin ilk yarısında 13 puanla 6 sırada yer alan Erzurumspor, ikinci yarıya evinde Araklıspor ile karşılaşarak başlayacak.

LİGDEKİ TOPLU SONUÇLAR

Erzurumspor ligin ilk maçında deplasmanda Araklıspor ile 1-1 berabere kaldı. Pazarspor’u ikinci hafta evinde konuk eden mavi beyazlılar bu müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. 3.haftada komşu il Erzincan’ın kırmızı siyahlı ekibini ağırlayan Dadaşlar bu maçı da 2-0 galip bitirdi. 4.haftada A.Sebatspor’a deplasmanda 20 yenilen Erzurumspor, 5.haftada kendi evinde Arsinspor karşısında yine bir Trabzon takımı olan Arsinspor’a 1-0 yenildi. 6. haftada Yozgat deplasmanından Yimpaş Yozgatspor karşısında 2-3’lük skorlo sürpriz bir galibiyet alan Erzurumspor, 7.haftada evinde ikinci mağlubiyeti Çankırı Belediyespor karşısında 2-1 yenilerek aldı. 8.haftada Kardemir D.Ç Karabükspor’a 3-0 yenilen Erzurumspor, ligin ilk yarısını kendi evinde arefe günü oynanan gece maçında Değirmenderespor’u tek golle yenerek kapattı.

LİGİN İKİNCİ YARISI

Erzurumspor ikinci yarıya 20 Ekim’de Araklıspor ile evinde oynayacağı maç ile başlayacak olan Erzurumspor, sırasıyla, Pazarspor, Erzincanspor deplasmanlarının ardından , A.Sebatspor ile kendi evinde karşılaşacak. Arsinspor’la deplasmanda, Yimpaş Yozgatspor ile kendi sahasında Çankırı Belediyespor ile deplasmanda, Kardemir D.Ç Karabükspor ile Erzurum’da karşılaşacak. Erzurumspor, ligin son maçını deplasmanda 16 Aralık’ta deplasmanda Değirmenderespor ile oynayacak.

PUAN DURUMU

Erzurumspor, ligin ilk yarısında oynadığı 9 karşılaşmada, 18 puanlı Karabükspor, 17 puanlı Çankırı Belediyespor, 16 puanlı A.Sebatspor, 15 puanlı Pazarspor’un ardından 13 puanlı Araklıspor’un peşisıra averajla 6.sırada bulunuyor. Erzurumspor ilk yarıda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Attığı 10 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.

EN ÇOK EVİNDE GALİP GELDİ

Erzurumspor evinde oynadığı Çankırı Belediye(2-1), Arsinspor (1-0) maçlarından aldığı sonuçla 2 mağlubiyet, Erzincanspor (2-0) , Pazarspor (2-1) ve Değirmenderespor(1-0) karşısındaki sonuçlarla 3 galibiyet aldı. Erzurumspor deplasmandan ise 2 mağlubiyet (Karabük:3-0, A.Sebat:2-0),1 galibiyet(Yimpaş Yozgatspor:2-3) ve 1 beraberlik(Araklı:1) aldı.

(İRT-İRT-Y)

14.10.2007 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title