Haberler

Erzurum'da Mevlana Yılı etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Faik Güngör Ortaokulu'nda 2023'ün Mevlana Yılı olarak ilan edilmesi sebebiyle hoşgörü kültürünün yaygınlaşması adına bir etkinlik düzenlendi. Öğrenciler Mevlana'nın hoşgörüsünü ifade eden özlü sözleriyle kardeşlik hukukunun önemini vurguladılar.

Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Faik Güngör Ortaokulu'nda 2023'ün Mevlana Yılı olarak ilan edilmesi sebebiyle hoşgörü kültürünün yaygınlaşması adına bir etkinlik düzenlendi.

Din Kültürü Öğretmeni Nurdan Kurt öncülüğünde yapılan etkinlikte, Mevlevi kostümleriyle arkadaşlarının karşısına çıkan öğrenciler Mevlana'nın hoşgörüsünü ifade eden özlü sözleriyle kardeşlik hukukunun önemini vurguladılar. Tüm dünyanın hoşgörüye muhtaç olduğu bu dönemde yapılan etkinlikte, öğrencilerin verdikleri mesaj bu kültürün oluşması adına gayet anlamlı oldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faik Güngör Yakutiye Mevlana Erzurum Kültür Etkinlik Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title