Haberler

Erciş Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Van’da Erciş Belediyesi ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Van'da Erciş Belediyesi ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Belediye Evlendirme Dairesi'nde DBP Grup Başkan vekili Mecit Sargut'un başkanlığında gerçekleşen toplantının sekizinci oturumunda gündem maddelerinin görüşülmeye başlanmasından önce Meclis Başkan Vekili Mecit Sargut ve DBP'li meclis üyeleri, Erciş Belediyesi Eş Başkanı Diba Keskin'in tutuklamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem konularına geçilmeden önce iki gün evvel meclis toplantısı esnasında gözaltına alınan ve nöbetçi mahkeme tarafınca tutuklanarak cezaevine gönderilen eş başkan Diba Keskin'in tutuklanmasını kınayan Grup Başkanvekili Mecit Sargut, tutuklamanın Erciş iradesine vurulmuş bir kelepçe olduğunu söyledi.

"BİR DİBA GİDER ONLARCASI GELİR"

Daha sonra söz alan ve eş başkan Keskin'den sonra gözaltına alınan ancak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan belediye meclis üyesi Güler Avcı ise eş başkan Keskin'in hırsızlıktan talandan yargılanmadığını söyleyerek şöyle devam etti:

"Eş başkan Keskin, hırsızlıktan talandan yargılanmadı. Dürüstçe çalışan, Kürdü, Kırgızı, Türkü eşit tutan bir iradenin tutuklanması adaletin kendisine olan bir tahammülsüzlüktür. Ancak kimse sevinmesin. Bir Diba gider onlarcası gelir."

Yapılan konuşmaların ardından eş başkan Keskin'in avukatları aracılığıyla gönderdiği mesaj okunmasının ardından gerçekleşen tutuklama meclis tarafınca kınandı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diba Keskin Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title