Haberler

Elazığ'da 'Ana-baba Okulu' Projesi Tamamlandı

Elazığ Valiliği Tarafından Düzenlenen ve Özellikle Aile İçindeki İlişkilerin Gelişmesini Amaçlayan 'Ana-baba Okulu' Projesi Sona Erdi. Eğitim Faaliyetlerine Devam Eden 2 Bin 837 Kişi Sertifika Almaya Hak Kazandı.

Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen ve özellikle aile içindeki ilişkilerin gelişmesini amaçlayan 'Ana-Baba Okulu' projesi sona erdi. Eğitim faaliyetlerine devam eden 2 bin 837 kişi sertifika almaya hak kazandı.

Elazığ'da 2007 yılında başlatılan 'Elazığ Okuyor' kampanyasının devamı niteliğinde planlanan Ana-Baba Okulu proje çerçevesinde Elazığ genelinde 21 merkezde Ana-Baba Okulları oluşturulduğunu belirten Vali Muammer Muşmal, "Bu okullarda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere, çalışan anne ve babaların sıkıntı yaşamadan bu proje kapsamında yer almalarına imkan sağlayan düzenleme ile eğitimler verildi. Bu eğitim faaliyetlerine devam eden 2 bin 837 kişi sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikaları, il merkezi ve ilçelerdeki kurs merkezlerinde düzenlenen törenlerle verilecek" dedi.

(EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title