Haberler

Edremit'teki Yeni Muhtarlık Binaları Coşkuyla Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapımı tamamlanan Gaziilyas ve Turhanbey Mahalle muhtarlıkları binaları, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapımı tamamlanan Gaziilyas ve Turhanbey mahalle muhtarlıkları binaları, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Edremit Belediyesi'nin desteğiyle 2 komşu mahalleye aynı çatı altında 2 ayrı muhtarlık hizmet binası yaptırıldı. Binalarındaki eksiklikler nedeniyle olumsuz şartlarda hizmet gösteren Gaziilyas ve Turhanbey Mahalle Muhtarları Hatice Güneri ve İrfan Aydın, yeni hizmet binalarının açılış töreninde yetkililere teşekkür etti. Edremit Belediyesi Meclisi'nin aldığı karar ile yer tahsisi gerçekleştirildikten kısa süre sonra yapımı tamamlanan binanın önüne konulan bayrak direği de dikkat çekti. 70. Sokak'ta bulunan muhtarlık binalarının açılış törenine, Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Akçay Belediyesi yetkilileri, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, bazı siyasi partilerin Edremit Belediye Başkan Aday Adayları ve adayları, Edremit'in daire müdür ve amirleri, diğer mahalle muhtarları, Edremit Belediyesi yetkilileri, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni öncesinde konuşma yapan Gaziilyas Mahallesi Muhtarı Hatice Güneri, emeği geçen tüm kurum, kuruluş, işletmeci ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Konuşmanın ardından, her iki muhtarlık binası için konulan tek kurdeleyi, protokol mensupları hayır dualarıyla kesti.

Açılış töreninin ardından, Kaymakam Abdülhamit Erguvan ve diğer protokol mensupları muhtarlık binalarını inceledi. Kaymakam Erguvan, binalarda gördüğü küçük eksiklikleri not ederek temin ettirilmesi yönünde talimat verdi. Açılış töreni sonrasında davetlilere ve vatandaşlara lokma hayrı yapıldı.

Hizmete açılan muhtarlık binaları ile ilgili görüşlerini aktaran Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Bazı mahalle muhtarlarımızın hizmet verebilecek binaları yoktu, Edremit Belediyesi olarak muhtarlarımıza yeni sıfırdan hizmet binası temin ettik. Muhtarlarımıza mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilecek bir çalışma ortamı oluşturduk. Her iki mahalle muhtarlığımız için yan yana gerçekleştirdiğimiz hizmet binasında muhtarlarımızın daha iyi bir şekilde çalışacağına inanıyoruz. Yaptığımız hizmet binası sayesinde mahalle sakinleri isteklerini rahatlıkla gelip muhtarlarına iletebilirler artık. Edremit belediyesi olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Gaziilyas mahallesi muhtarı Hatice Güneri ve Turhanbey mahallesi muhtarı İrfan Aydın, Edremit Belediyesine göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, yeni muhtarlık binaları için mahallede yaşayan vatandaşlar adına teşekkürlerini sundular. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdülhamit Erguvan Edremit Belediyesi İrfan Aydın Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title