Haberler

Edremit Belediyesi'nin Park Atağı Sürüyor

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, "Yaşanası Mahalleler" Adlı Proje Kapsamında 9. Çocuk Parkını Camivasat Mahallesi'nde Hizmete Açtı.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, "Yaşanası Mahalleler" adlı proje kapsamında 9. çocuk parkını Camivasat Mahallesi'nde hizmete açtı.

Yaklaşık 3 dönümlük alan içersine yapımı tamamlanan çocuk parkı ve fitness bölümünü içeren üniteler ile mezbelelik alanda modern bir görünüm ortaya çıktı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu yanında bulunun ve bir harabeyi andıran alan içersinde başlatılan çalışmalar 20 günde tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Belediye Başkanı Yunus Bozbey, yapımı tamamlanan ve devam eden diğer çocuk parklarında sürekli incelemelerde bulunuyor. Fitness egzersiz aletlerini deneyen başkan Bozbey, bu aletleri körfez bölgesine ilk kez kendilerinin getirdiğini hatırlatarak, "Halkımızın ayağına spor yapma imkanı getirmeye devam ediyoruz. Egzersiz aletleri özellikle hanımlarımızın büyük ilgisini çekiyor. Edremit'in her köşesine şartlar uygun olduğu müddetçe bu tür yaşam alanları oluşturuyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını biliyoruz ve olanaklar el verdikçe de bunları bir bir hayata geçiriyoruz. Şunu gururla ifade etmek isterim ki, Edremit'e tarihinde yapılmamış hızlılıkta ve kalitede yeşil alanlar, çocuk parkları ve spor tesisleri yaptık. Amacımız sosyal yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanası çağdaş bir kent olabilmek. Bu gerçekleştikçe vatandaşlarımızda bizler gibi yaşadıkları şehre sevdalanacaklardır. Biz yaptıklarımızla avunacak değiliz. Biliyoruz ki, daha yapılacak çok şey var ve bunlar daha bitmedi! Devamı var. Durmak yok, çalışmaya devam. Her şey Edremit için" dedi.

(SŞ-MŞ) 09.05.2008 16:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title