Haberler

Ebru Yaşar Antalya'da Coşturdu

Şarkıcı Ebru Yaşar, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Düzlerçamı Belediyesi İş Birliğiyle Düzenlenen Bahar Şenliği'ne Katıldı.

Şarkıcı Ebru Yaşar, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Düzlerçamı Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Bahar Şenliği'ne katıldı.

Sahneye önce Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş çıktı. Karakuş'un ardından TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği sanatçılarından Semra Algül söylediği türkülerle yöre halkını coştururken, vatandaşlar yöresel danslarla eşlik etti.

Sahneye daha sonra ünlü şarkıcı Ebru Yaşar çıktı. Ebru Yaşar, söylediği parçalarla Düzlerçamı halkına müzik ziyafeti çekti. Kendi müziklerinin yanı sıra günün popüler parçalarından da söyleyen Yaşar'a yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Ebru Yaşar'ın şarkılarına eşlik ederek alkışla tempo tuttular.

Düzlerçamı Belediye Başkanı Mehmet Bahşi, yaptığı konuşmada, Alageyikleri barındıran ormanları, Termessos'u barındıran tarihiyle Düzlerçamı'nı anlattı. Bahşi, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle alt yapı, yol ve peyzaj düzenlemeleri yaptıklarını belirterek, Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti. Mehmet Bahşi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Antalya'ya güzel bir mesire alanı kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Şenliğe katılan sanatçılara Belediye Başkanı Mehmet Bahşi tarafından plaket verildi.

Şenliğe, Yeşilbayır Belediye Başkanı Hasan Akalın, Çığlık Belediye Başkanı Osman Kayalı, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani de katıldı.

(AT-OM-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title