Haberler

Düzce'de Tenis Turnuvası Başladı

Düzce'de Okul Sporları Tenis İl Birinciliği müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Tenis Kortunda başladı.

Düzce'de Okul Sporları Tenis İl Birinciliği müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Tenis Kortunda başladı. İl birinciliği müsabakalarına 7 okul katıldı.

Okul Sporları Tenis Müsabakaları Küçükler-Yıldızlar-Gençler kategorilerinde Olimpik Tenis Kortunda başladı. Tenis sporunun daha da geliştirmek ve okullarda yaymak amacıyla yapılan Tenis İl Birinciliği müsabakaları 2 gün boyunca sürecek. Tenis İl birinciliği müsabakalarına 7 okul katılırken toplamda 35 sporcu birinci olmak için yarışacak.

Okul Sporları Tenis İl Birinciliği müsabakalarına Arsal Anadolu Lisesi, Doğa Koleji, Uzunmustafa İlköğretim Okulu, Yunusbey koleji, İsmetpaşa İlköğretim Okulu, Gümüşova Lisesi ve Cumhuriyet İlköğretim Okulları katılıyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title