Haberler

"Dünden Bugüne Gümüşhane Lisesi" Etkinlikleri Devam Ediyor

Gümüşhane Lisesi Tarafından Öğrencilerin Motivasyonunu Arttırarak Eğitim ve Öğretim Başarılarının Artmasını Sağlamak Amacıyla Düzenlenen "Dünden Bugüne Gümüşhane Lisesi" Etkinlikleri Devam Ediyor.

Gümüşhane Lisesi tarafından öğrencilerin motivasyonunu arttırarak eğitim ve öğretim başarılarının artmasını sağlamak amacıyla düzenlenen "Dünden Bugüne Gümüşhane Lisesi" etkinlikleri devam ediyor.

Proje kapsamında bu hafta düzenlenen etkinliğe okuldan 70 ve 80'li yıllarda mezun olmuş Tarım Bakanlığı Müşaviri Mehmet Yılmaz ve Adalet Bakanlığı Müşaviri Mutlu Gürler katıldı.

Konuklar yaptıkları konuşmalarda günümüz şartlarının kendi okudukları dönemlere göre çok daha iyi olduğunu söyleyerek öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Okul Müdürü Zeki Kaya ise okulun çok büyük başarılara imza atmış değerli işadamları ve bürokratları yetiştirdiğini belirterek bu proje ile öğrencilere "neden bu yerlerde gelecekte sizler olmayasınız" anlayışında hareketle, öğrencilere planlı programlı çalışma ile başarıya ulaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Programa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Tarım İl Müdürü Hasan Irkın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

(RE-İRT-Y) 29.05.2008 11:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title