Haberler

Dündar'dan MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kongrelerde başkanlığa seçilen muhalefet partilerinin ilçe başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor. MHP Osmangazi İlçe Başkanı Yavuz Bülbül'ü ziyaret eden Başkan Dündar, "Biz Osmangazi'yi ve bu ilçede yaşayan bütün vatandaşlarımızı seviyoruz. Osmangazi'ye en iyi hizmeti verebilmek için belediye meclisinde AK Parti, MHP ve CHP olarak hep birlikte çalışma yürütüyoruz. Her düşünceyi önemsiyor, farklı fikirlere saygı duyuyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Yavuz Bülbül de, "6 yıllık Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminizde yakalanan hoşgörü ortamının devam etmesi en büyük arzumuz. MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak, muhalefet görevimizi demokrasinin ve siyasetin elverdiği şekilde devam ettireceğiz. Doğru bulduğumuz projelerde de her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dündar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title