Haberler

DSP'li Karaosmanoğlu'nun Mitingini Aziz Kocaoğlu Renklendirdi

Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı ve Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu düzenlediği mitinglerde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun konuşmalarını sinevizyonda yayınlatıyor.

Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı ve Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu düzenlediği mitinglerde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun konuşmalarını sinevizyonda yayınlatıyor.

22 Mart 2008 tarihinde Gülbahçe'de arıtma tesisi açılışında Karaosmanoğlu'na övgü dolu sözler söyleyen Kocaoğlu'nun konuşması, miting alanındaki partililerin alkışlarına sebep oluyor.

Kocaoğlu'nun Başkan Karaosmaoğlu için yaptığı konuşma şöyle: "Değerli arkadaşlar ben bu geç kalmış açılışı yapmak için temelleri atmak için belediyebaşkanınız Selçuk Karaosmanoğlu'nun özgürlüğüne kavuşmasını bekledim. Tam dört senedir birlikte belediye başkanlığı yapıyoruz. Elli bir tane bize bağlı belediye başkanından bir tanesi. Kendisi hakkında şahsı hakkında dört yıldır en ufak kafamda bir soru işareti olmadı. Dürüstlüğünden, namusluluğundan en ufak bir şüphem olmadı. ve bunun sonucunu gördüğünüz gibi aldık. ve 7,5 aylık ömrünü suçsuz yere hapiste geçirmek zorunda bırakıldı. Belediye başkanı yargılanır, hepimiz yargılanırız. Belediye başkanını birisi şikayet eder, şu olur bu olur yargılanır. Belediye başkanının yargılanması doğaldır. Kentin yararına çalışır ve yargılanır bu doğaldır. Ama belediye başkanı organize suç kurmadan 7,5 ay içerde yatırılmaz. Dedikoduyla çeşitli amaçlarla buna sebep olanlar Urla'daki küçük hesaplar için adam gibi mücadele etmek yerine, cepheden vurmak yerine bu tür ayak oyunlarını ve riyakarlığı tercih edenler utanmalıdır ve utanacaktır. Bu iş ucuz iş değildir. Belediye başkanlığı sevgiyle yapılır. Parayla yapılmaz. Bu belediye başkanlığı yükünü çeken insanlara herkesin yardımcı olması gerekir. Moral vermesi gerekir başta ailesi, çocukları, çevresi, akrabası, komşusu ve o belde de hizmet ettiği insanlar. Belediye başkanlığı kendini feda etmek demektir. Hem bu fedakarlığı yapıyorsunuz hem de çeşitli amaçlar için, çok küçük hesaplar için böyle olaylara maruz kalıyorsunuz. Bunun altını çizerek söylüyorum gelecek ve tarih, önümüzdeki günler, aylar ve yıllar Urla'da kimin ne işler yaptığını niye bu kadar fitne fücura bulaştığını gösterecektir. Hepimiz göreceğiz, yüzümüz ak, anlımız pak." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Karaosmanoğlu Aziz Kocaoğlu Urla Dsp Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500

Yorumlar (1)

nurullahnur35@mynet.com:

KARAOSMANOĞLU KAÇ SENEDİR BAŞKANSIN BİR SAHİL PROJEN BİLE OLMADI...NE YÜZLE OY İSTİYORSUN ANLAMADIK GÜZELİM ÖZBEĞİ BİLE KENDİ KADERİNE TERK ETTİN,ÖZBEĞİN 1000LİK İMARINI BİLE ÇİZMEDİN,YOLLARI REZİL,SAHİLİ YOSUN İÇİNDE BERBAT ŞEKİLDE NE YAPTIN ? OYA GİBİ İŞLEDİM DİYORSUNDA NEYİ İŞLEDİN...BİZ GÖREMEDİK.?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title