Haberler

Didim Gs Futbol Okulu Hizmete Girdi

Didim’de açılan Galatasaray Futbol Okulunun resmi açılışı Didim Kaymakamı Ersina Emiroğlu tarafından yapıldı.

Didim'de açılan Galatasaray Futbol Okulunun resmi açılışı Didim Kaymakamı Ersina Emiroğlu tarafından yapıldı.Açılışın ardından dostluk maçı yapıldı.

Didim'de açılan Galatasaray Futbol Okulunun resmi açılışı yapıldı. Altınkum Aytepe Halı Saha tesislerinde yapılan açılışa Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Özgür Selçuk, Didim Belediye spor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz, Didim Futbol Okulu antrenörleri ile davetliler katıldı.

Futbol Okulu binasının açan Kaymakam Ersin Emiroğlu, "Umarım buradan Atatürk'ün de dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetişir ve iyi yerlerde Didim'i temsil ederler. İlçemize ve spor camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Açılışın ardından Halı Saha tesislerinde bulunan GS Futbol okuluna kayıt yaptıran çocuklar ilçe protokolüne ve ailelerine selamladılar.

Sarı kırmızı balonlar ve bayraklar altında dostluk maçı oynandı. Kamu kurum ve kuruluşlarına görevli personel ile GS'lı taraftarların olduğu takımlar arasında dostluk maçı oynandı. Maç sonrasında GS yazılı pasta kesildi ve ikram edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ersin Emiroğlu Galatasaray Altınkum Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title